20170301

VÅRENS FÖRSTA DAG... är en vit, om än något blöt vinterdag. Här i stugan är det fortfarande host och snörvel och jag saknar drag för nåt vidare stordåd just nu.

Istället fördriver vi tiden med en hel del  pyssel runt köksbordet och jag har {som varje år} gjort en liten plan om hur jag tänker att trädgården ska utvecklas under åren. Som alltid är det ju bra mycket drömmigare och lummigare än i verkligheten, men man kan ju alltid visionera och tänka om sisådär 20 år eller nåt ;)

Exempelvis björkarna längst till höger blev planterade ifjol och är ännu bara 30 cm höga och högst rangliga saker. En har jag dessutom redan lyckats köra över med gräsklipparen av misstag så hamnar att planera en ny i vår...

Det finns liksom inte en rak linje på hela tomten men det har med tiden faktiskt blivit något som tilltalar och inspirerar mig mer än det stör. Operfekt och ofärdigt, precis som  livet annars i både smått som stort.

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar