20170313

VARDAGLIGT & ETT PAR VINNAREVecka 11. Här är vi nu. Förunderligt hur veckorna rinner iväg. Senaste vecka var fullspäckad, intressant och avslutades på bästa sätt men morsvila med några av de viktigaste kvinnorna i mitt liv. Hur fantastiskt fint är det inte att ha nära människor att dela glädje, sorg men också alldagliga saker med. Nåd.


Nu tar som sagt en ny vecka vid. Förra veckan lyckades jag få klar en studieuppgift i ett ämne och denna vecka är det fokus på tentläsning i ett annat. Våren har varit lärorik om än rätt spretig. Sakta men säkert skalar jag igen av och försöker fokusera på att det som är viktigast just nu ska få ta den plats det behöver. Förändringarnas tidevarv.


Slutligen så har Forbergs utsett vinnare i tävlingen. Vi säger grattis till Mirka Johansson som vann en kalender och Helenar som vann en canvasprint ur kollektionen ovan. Meddela era kontaktuppgifter till info(@)forsberg.info och så får ni fundera vidare med dem hur ni går tillväga. Tack till alla som deltagit på ett sätt eller annat.

Här är barnen lediga idag och jag har förstått att projekt som att så solrosfrön och göra isglass står på agendan. Bara att sätta fart. Önskar alla som kikar in en bra start på nya veckan.
Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar