20170226

SÖNDAGSHÄNG & SPORTLOVSPLANERSöndagshäng ....

... med sällskapet som lyckligtvis börjar krya på sig. Nu känns en veckas sportlov helt lägligt. Inte för att vi har särdeles mycket program inplanerat, men redigt med snö har vi till all lycka fått så hoppas kunna tillbringa en hel del utomhus.

 Loppade ett par skridskor åt Gry idag så nån tur till byns skridskobana blir det säkert. Sen har jag lovat att ordna halsbandstillverkning så sånt ska det nog bli. Själv hoppas jag få dra mig liite längre om mornarna och finna tid att plugga lite mellan markservicen. 

Men mest av allt ser jag framemot att få ta dagen som den kommer tillsammans med de jag gillar bäst på den plats där jag njuter mest. Hemma.


4 kommentarer on "SÖNDAGSHÄNG & SPORTLOVSPLANER"
 1. Låter skönt!
  Vi åker iväg ett par dagar till Ruka. Jisses vilken mängd grejer det blir när man ska ha med alla lakan, utekläder, skidutrustning, snöskoter, slalom och skoterhjälmar, skridskor, mat och alla möjliga grejer... Men roligt ska det bli! :D
  Men jag hade bestämt mig för att ha allt i ordning 1-2 dagar i förväg för att undvika stress sista dagen... och hur blev det?? huhhu!
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, huhu det är väl därför jag alltid drar mig för att åka nånstans, men brukar vara skoj när man väl är på väg :) Njut!!

   Radera