20170209

SOLEN GÖDER TRÄDGÅRDSDRÖMMARNAAck va lite solsken gör gott åt kropp och själ, och om inte annat så göder den trädgårdsdrömmarna. Ett steg närmare för var dag...  Igår efter jobbet  gick jag här i solen med kaffekoppen i hand om  planerade lite vad jag vill göra här på gården i {v}år.

Eftersom jag nu tror mig veta lite mer hur sommarn kommer att se ut {tidsmässigt} så håller jag på att revidera min odlingsplan litegranna. Tanken är nu att odla det mesta här hemma {nära till hands} vilket gör att jag behöver förstora odlingsytorna en del. Till all lycka har vi vår nygamla vän Fordson till hjälp och således slipper jag förhoppningsvis vända allt för hand.


Nåväl. En annan grej som står på vårens projektlista är att börja snygga till uthuset, men först och främst bygga en hönsgård där. Och även om hönsfantasten Max och jag har utsett ett hörn i uthuset var hönsen ska få bo så är det förstås en hel del jobb innan nån kan flytta in. Bara det blir något varmare blir det nog att börja på.

Sen har jag förstås en hel del andra idee´r. Exempelvis ska jag plantera flera träd har jag tänkt. Men utöver det och  med vetskapen om att sommarn aldrig en oändlighet så tänker jag att man får vara glad och njuta av det som hinns med helt enkelt. 


FÖLJ CAISA K. VIA 

6 kommentarer on "SOLEN GÖDER TRÄDGÅRDSDRÖMMARNA"
 1. Åh så härligt :). Önskar jag bodde i villa så jag också kunde plantera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kanske ni har odlingslotter eller liknande i närheten som du kan hyra?

   Radera
 2. Åh, jag längtar också efter att få börja. Läser just nu grönsaksodling för nybörjare och odla i pallkrage för att hitta inspiration.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja härligt härligt! Är så taggad.

   Radera
 3. Oj, hönsen skulle jag vilja ha men gubben säger nej. Han hade några tidigare men minken tog livet av alla. :( Kanske nån gång har jag sommmarhöns men vi får väl vänta ett tag ännu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det. Jag har också funderat på höns i flera år här innan. Har heller aldrig tidigare haft höns så det blir spännande!

   Radera