20170217

NU STARTAR TRÄDGÅRDSKURSERNA- I samarbete med Sunds Trädgård. Innehåller reklam - Ljuvliga tider!

Nu drar trädgårdskurserna hos Sunds igång igen och det här är verkligen något jag sett och ser framemot. Som nybörjare inom odling så tycker jag kurserna under tidigare år gett mig en hel del matnyttig info och kan så varmt rekommendera dessa åt andra som är intresserade och nyfikna på trädgård och odling. 

Här hittas Sunds händelsekalender där ni kan läsa om alla evenemang som ordnas i vår, och här hittas alla trädgårdskurser. Som sagt så är dessa kurser nåt som personligen gett mig mycket och två saker jag uppskattar utöver innehållet är att kurserna inte stjäl mycket tid i anspråk {en kväll/kurs} samt att kurserna är förmånliga. Lätt vätt värt varenda minut och cent i det jag fått i gengäld i både lärdom som inspiration.


Kurser jag själv planerar gå i vår är:

Frökurs: nyheter, sådd och odling.
Onsdag 22.2 kl 19,
Sunds, Svedenvägen 66, Jakobstad.
Förhandsanmälan och mer info här.

Denna kurs har jag gått flera år i rad, men känner ändå att jag varje år lär mig nåt nytt. Dessutom är det alltid spännande att höra lite om årets nyheter.

Bokashi-kurs.
Onsdag 8.3 kl 19,
Sunds, Svedenvägen 66, Jakobstad.
Förhandsanmälan här.

Bokashi kökskompostering är något jag själv använt i ett par år nu till våren och något jag inte ångrat en dag! Jag tänker att enklare än så här kan nog kompostering knappast bli. Dock har jag endast läst mig till info, men är nyfiken att höra mer och kanske få ett och annat tips från proffs, så denna ska jag passa på att gå. För dig som är nyfiken på vad Bokashi är för något så kan du läsa mer här.

Odla din egen ekologiska, vegetariska mat.
Torsdag 30.3 kl 19,
Svedenvägen 66, Jakobstad.
Förhandsanmälan här.

Ekologi är ett ämne som jag är nyfiken på och mycket gärna vill lära mig mer om, och detta är också en kurs jag hoppas ha möjlighet att gå.Dessa tre kurser ovan är bara en del av av kurser och övriga evenemang som ordnar hos Sunds i vår. Här hittar du händelsekalendern inklusive trädgårdskurserna. Kanske vi träffas på kurs?!INLÄGG I SAMARBETE MED SUNDS TRÄDGÅRD
FÖLJ GÄRNA SUNDS PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM
4 kommentarer on "NU STARTAR TRÄDGÅRDSKURSERNA"
 1. Svar
  1. Ja, med våren följer många roligheter.
   Skön helg till dig!

   Radera
 2. Jag brukar också närvara på flera av kurserna, även om det mesta inte är nåt nytt för mig. Det ger inspiration och kan väcka aha-upplevelser. Saker man glömt, men blir påmind om. :)
  Är åtminstone anmäld till bokashi-kursen, men kan hända att jag kommer på några till nog... ;)
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, inspiration och aha, det är precis vad kurserna ger! Sen är det också roligt att möta likasinnade. Hoppas vi ses på nån kurs. Och bara jag får lite lugn och ordning i livet så ska vi nog ta kaffi å :)

   Radera