20170207

MED LJUS KOMMER LIVHej vintern, hej ljuset. 
~ Som jag längtat!


I natt har tydligen vintern anlänt och vi har en solig, kall {-15} och gnistrande vacker tisdag här idag. Även om jag föredrar något varmare väderlek så är jag ändå glad över att äntligen ha lite vinter. För nog är det ju otroligt vackert! Och även om det känns hurja kallt till en början så vänjer man sig rätt snart ändå. Zally är dock inte värst förtjust och burrar ner sig i vår säng strax efter att jag bäddat klart. Jo jo, man ser ju till att ha det så skönt det går.Välkommen februari.

Ja, dagarna fladdrar förbi och februari är här. Om januari var något trögstartad så har februari redan levererat så mycket spännande. En efter en läggs pusselbitarna på plats och jag känner mig så pepp {och en smula nervös faktiskt} inför denna vår. Ihhh!!


Med ljus kommer liv.

Känner också att kreativiteten vaknar upp med ljuset och snart ska jag byta stickstickorna mot målarpenseln. Har börjat med att möbla om lite och som nästa ska jag ge en och annan vägg och möbel lite uppfräschning. Har jag tänkt. Så just nu bläddrar jag i färgkartor samtidigt som jag bl.a fantiserar om en och annan mjuk och skön matta till våra golv som blir synnerligen kalla när kvicksilvret kryper ner under nollstrecket. Stickasockor och mjuka mattor är grejer jag börjat uppskatta på senare år. Charmen med gamla hus alltså ;)


FÖLJ CAISA K. VIA 

4 kommentarer on "MED LJUS KOMMER LIV"
 1. Svar
  1. Yee, för solljuset. Idag har vi dock en mulen dag här och dessutom feber i huset, men så är livet ♥

   Radera
 2. Ja det är så härligt om dagarna när solen lyser in genom fönstret! Kallt och knarrigt under skorna, men åååh så fint det varit ute!
  /Kitty

  SvaraRadera