20170214

EN MÅLBILD & ÅRETS TRÄDGÅRDSBOKEn av mina målbilder för framtiden är att så småningom få fylla vår ägglåda med klemetbackens egna ägg. Än är det en hel del jobb innan ens några höns kan flytta hit, men vi jobbar på´t, och en början kan exempelvis vara att köpa en bok.Under de senaste åren har jag varje vår unnat mig en trädgårdsbok. Årets bok är väl inte direkt en trädgårdsbok, men tangerar ändå temat på nåt vis och jag hoppas den kan hjälpa lite på vägen till att skapa den levande trädgård jag drömmer om.


B O K E N   H Ö N S   H I T T A S   H Ä R.

Ser framemot att läsa och lära, och framför allt att få göra det tillsammans med barnen.

FÖLJ CAISA K. VIA 
6 kommentarer on "EN MÅLBILD & ÅRETS TRÄDGÅRDSBOK"
 1. Men va kul med höns och egna ägg! :D
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag längtar, men det är rätt mycket jobb innan :)

   Radera
 2. Du kommer inte ångra dig! Det är vansinnigt roligt med höns! Från början var hönsen mitt projekt här hemma, men nu är hela familjen engagerad eftersom hönsen är sådana roliga personligheter!

  SvaraRadera