20170218

EN LÖRDAG I MAKLIG TAKTVilka härliga vårdagar vi har så här mitt i februari. Nog är det allt njutbart. Njutbart är också att ha ledig lördag. Ingen stress nånstans, utan dagen har mestadels gått åt till småsysslor hemmavid. Typ bästa om du frågar mig.

Sytt en del, fräschat upp en vägg {ooo alla dessa kritstreck från våra unga, effektiva kreatörer} och blandat till en  ny färg {av rester jag hittat i gömmorna} som jag planerar måla ett par väggar med när tillfälle ges. Sånt.


På eftermiddagen tog jag Zally ut på en länk i solskenet. Trots något trötta ben så njöt vi båda två. Av ljuset. Och solen. Uj uj, sånt gör mig så lycklig. Med detta väder så springer vi snart längs skogsstigarna igen. Ljufva tanke.Nu har solen gått ner, kaffekoppen och gotteskålen är fylld och jag ska krypa ner i favoritfåtöljen och försöka fokusera på att plugga lite. Skön helg till dig som kikar in.


FÖLJ CAISA K. VIA 
2 kommentarer on "EN LÖRDAG I MAKLIG TAKT"