20170219

BLAND OLJOR & DOFTERMmm...

I min dröm och strävan mot ett naturnära leverne {ett av mina ledord för 2017} blev jag jätteglad när jag såg att Pedersöre MI hade en del spännande kurser i sitt utbud i vår.

Nu i veckan gick första kursen ~ komponera din egen doftolja ~ av stapeln. En kurs där vi fick bekanta oss med olika vegetabiliska oljor, eteriska oljor samt tillverka egen ansiktsolja, parfym, schampo och balsam. Nu ska här smörjas och testas.

Som novis är ju detta en hel vetenskap, men mycket intressant sådan. Ser framemot de två andra kurserna med iver.
4 kommentarer on "BLAND OLJOR & DOFTER"
  1. Låter jätteintressant! Jag har lagat läppbalsam som blev bra men andra sorters salvor har jag inte vågat prova på ännu. Roligt med olika sorters kurser på Arbis.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man vill ju gärna göra sånt som man faktiskt använder upp sen också. Såhär långt är jag helt nöjd med 2/3 grejer jag gjorde. ´Parfymen´ blev sådär i doftväg, men hoppas att jag lär mig mer vartefter...

      Radera