20170117

VARDAGSBRUSETMin personliga almanacka för året börjar sakta men säkert fyllas. Ännu mestadels med roliga, spännande program faktiskt. Jag är så pepp på vissa saker, att få lära mig mer om sånt som jag är nyfiken på. Annars då. Det är sus och dus, och vi gör tappra försök att komma in i vardagsbruset igen. Det tar alltid en hel del energi att starta upp detta maskineri efter att man haft paus, men det känns som om det vänder nu.

Jag vänjer mig med tomt hus, hittar kreativiteten och njuter av tystnaden. Bitarna faller på plats. Än en gång {!} Tacksam för det.

Är dock både lite bildlös och ordlös. Idee´rna finns, men det gäller att hitta bokstäverna, ljuset ...  ~ bruset. Men med lite tid ska det väl bli mer liv här på sidan också.

4 kommentarer on "VARDAGSBRUSET"
 1. Men åh så fint det ser ut att vara med en gunga inomhus :D. Jättefint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här gungar barn som vuxna dagligen.
   Inte så stort, men det går :)

   Radera
 2. Ja... vardagen.... Här tycker jag att varje vecka är den andra (o)lik... Nu bryter vi vardagsbestyren igen genom att jag ska vara hemma ett par veckor med nyopererad hand. Men det kommer medföra ett par timmar egentid/vilotid varje dag. Bra att lada upp innan trädgårdssäsongen drar igång! ;)
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar dig lugna sköna veckor tillfrisknande ♥

   Radera