20170123

UR LED


Det fortsätter töa, jag skakar på huv´et  samtidigt som vårkänslorna inom mig pyr allt mer. Ur led är tiden. 

Det är måndag vilket betyder att vi oftast brukar dra på skogsutflykt. Idag känns det dock inte superlockande, men kanske vi far en tur så får såna med spring i benen brassa på en stund.

Jag tänker också att nu är kanske tid att ta tag i ett och annat här hemmavid. Har en del projekt som jag haft i tankarna, men ännu inte blivit av. Ett skåp att restaurera, en bänk att bygga och så har jag fantiserat om att möbla lite. Förr möblade jag ju stup i kvarten och tyckte det var så roligt. Nuförtiden händer det mycket sällan, men har en ide´ som jag tänker kunde bli bra. Vi får se.

Vad sysslar ni med en januaridag som denna?

FÖLJ CAISA K. VIA 
4 kommentarer on "UR LED "
 1. Om cirka en månad kanske våren är här på riktigt försöker jag intala mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, härligt! Du bor säkert bra mycket mer söderut än mig. Jag vågar inte hoppas vår förrän i maj jag :)

   Radera
 2. Ja detta väder... Hade tänkt ta promenader nu när jag är hemma (sjukskrivad), men känns inte så säkert att gå ut i halkan med nyopererad hand ifall man strittar omkull... Kan vi inte bara få en "normal" vinter?
  Här är det mycket tankar kring grönsaksodlingen om dagarna... finns inte så mycket jag kan göra nu..
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst skulle det vara fint med lite snö och vinter. Inget vidare promenadväder om man har nyopererad hand nej. Krya på dig ♥

   Radera