20170125

TID TILL ATT LEVAI måndags var vi igen hit och planerade. Om var vi ska så potatis, rovor och bönor i vår. Drömmen är ju att nån gång i framtiden ha ett enkelt torp här. Tänk att få leva nära naturen, utan landsvägens ständiga ljus och brus.... tiden får utvisa. I vår tänker jag att vi ska dra hit Holken {husvagnen} och iallafall tillbringa en och annan helg här.


 Under tiden jag drömmer vidare så ser jag på inspirerande dokumentärserier om människor som gjort verklighet av sina drömmar. Här sånt som jag sett på sistone:

Dora på Lammholmen

Första programmet om Dora på Lammholmen kom redan för nåt år sen. Nu har det kommit en uppföljning; Dora från Lammholmen. Älskar!


Tid til å leve

NRK har så många sevärda naturprogram men favoritserien som sänds just nu är ändå Tid til å leve som hittas här.


Der ingen skulle tru att nokon kunne bu

Detta program har jag skrivit om tidigare, men här hittas avsnitten från alla femton {!} säsongerna. Så inspirerande med folk som vågar följa sitt hjärta.FÖLJ CAISA K. VIA 5 kommentarer on "TID TILL ATT LEVA"
 1. Svar
  1. Ja, drömmar lever man länge på :)

   Radera
 2. Om du har möjlighet att se Svt. Där går nu ett underbart program, Mandelmanns gård. Det har gått 3 avsnitt men de finns på Svt play. Jätteinspirerande och härliga människor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa!! har börjat kolla på det nu. Underbart ♥

   Radera
 3. Sorry jag menade tv4 play. Där finns programmet Mandelmanns gård.

  SvaraRadera