20170126

GÖR CANVASPLANSCHER AV PERSONLIGA FOTON


- Inlägget innehåller reklam, i samarbete med Forsbergs tryckeri, Jakobstad -


Personliga canvasplanscher till hemmets väggar.

Idag vill jag dela med mig av ett litet inredningstips till dig som liksom jag är sugen på lite nytt till hemmet. 

Julen här hemma är undanstädad. Det känns rätt fräscht men samtidigt en smula tomt ändå. I år planerar jag fortsätta inreda enkelt men personligt och har nu Forsbergs att göra canvasplanscher inklusive ram av våra privata fotografier till hemmets väggar.Här ovan har jag framkallat ett favoritögonblick utav en av mina favoritpojkar. Inget regelrätt porträtt, men jag tänker att det inte alltid behöver vara det heller. För mig är bilden ett fint minne av en härlig familjedag. En bild som gör mig glad helt enkelt. 


Dagens inredningstips är alltså;
Gör personlig canvasplansch av favoritögonblicket.


Du väljer bild, skickar in till Forsberg tryckeri som sen gör canvasplansch inklusive träram av din bild. 

 Du kan exempelvis göra canvasplanscher till ditt hem, till dina barn eller varför inte som gåva. Ett vardagsögonblick, ett bröllopsfotografi, studioporträtt eller kanske en naturbild. 

Forsbergs´ canvasplanscher kan också vara ett tips för fotografer, kreatörer och företag som vill göra  nåt annorlunda med sina egna eller kundens bilder. Beställningsinformation.

Här följer nu lite matnyttig info för dig som är intresserad att framkalla en eller flera bilder till en canvasplansch likt bilderna ovan.

Bilden du sänder in behöver vara minimi 100 dpi i den storlek som den skall printas i. Desto högre dpi, desto bättre kvalitet. Canvasplanscherna med ram printas i storlekarna A3 och A2, du väljer själv. Priset är detsamma dvs 49 euro/plansch inklusive moms.

Du sänder in bildfil, bildstorlek och dina kontaktuppgifter till info(@)forsberg.info. Den normala leveranstiden är ungefär en vecka. Produkten hämtas hos Forsbergs på Bottenviksvägen 47, Jakobstad, men kan vb. också sändas till kunden. Postavgifter tillkommer i såna fall.

Har du övriga frågor och funderingar så hittar du deras kontaktuppgifter lägre ner på denna sida.


INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED FORSBERG.
6 kommentarer on "GÖR CANVASPLANSCHER AV PERSONLIGA FOTON"
 1. Hej hej,
  Såå fina planscher!!
  Så upphängnings träramen som du har på din plansch kommer med leveransen?
  /Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ramen är färdigt fastsatt i planschen jo!

   Radera
 2. Bra tips, tack! Jag har ytterst dåligt med bilder här hemma, tyvärr. Orkar helt enkelt inte men inramningen och alla funderase med paspis osv. Kanske canvasplansch kunde vara en lättare lösning.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har också mest haft foton utan ram faktiskt, men de är rätt känsliga. Canvas är bra mycket mera hållbart och så tycker jag är nöj med hur färgerna ändå blir fastän det nu inte är papper.

   Trevlig helg till dig med!

   Radera
 3. Vilket fint alternativ till vanliga fotoramar!

  SvaraRadera