20170109

FÖRÄNDRINGARNAS TIDEVARV


~ mamma du tycker ju guld är ´beautiful´ säger hon {fyråringen som pratar en hel del engelska, fast hon själv antyder att det är svinska hon pratar ;)} och ger mig ett enkelt armband hon knåpat ihop ♥~ med fladder i bröstet, mot framtiden.

så är trettondagshelgen förbi och nu tar vardagen vid på allvar.

här på bloggen håller lite ändringar på att ske. bloggen som en gång var något en inredningsblogg har över tid förändrats och blivit mer en livsstilsblogg. just nu arbetar jag med nytänk i både innehåll och kategorier vilket tar sin lilla tid. det är virrvarr av utropstecken, bilder som fattas {!} etc. men jag sätter mitt hopp till att allt sätter sig där det är tänkt med tiden ... mitt hopp. 

under hösten har jag jobbat en hel del med förändringar på flera plan. mycket för att jag vill jobba för och mot ett mer närvarande jag. närvarande som också är ett av mina ledord för året. detta kommer säkert märkas en del är på bloggen men kanske speciellt på mina övriga kanaler som inte kommer uppdateras fullt så ofta som tidigare. bloggen har jag tänkt att kommer förbli mitt huvudsakliga bo och fokus här i cyberrymden. den som lever får se.


6 kommentarer on "FÖRÄNDRINGARNAS TIDEVARV"
 1. Ska bli intressant att se hur det blir :D
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst. Det här är nåt som jag haft i tankarna en längre tid och vill med hela mitt hjärta tro att det blir mera jag av idag ♥

   Radera
 2. Det låter som en fin idé. :) Jag gillar din blogg och är glad att få fortsätta följa den.

  SvaraRadera