Image Slider

20161223

JULENS ANDETAGAlldeles snart

... är det jul. December har gått så otroligt snabbt, kanske för att en del av dagarna gick i feberdimma, men ändå. Nu står den för dörren och jag är tacksam att vi alla får fira jul tillsammans än ett år.
Julsysslor

Idag väntar här lite julsysslor i lagom takt. Vill gärna hämta hem lite granris till trappan och sånt, men vi tar det som det kommer. Jul blir det hur som helst.Juletid & julefrid.

Vill passa på att önska alla läsare en fridfull juletid. Med hopp om att alla skall få känna av julens andetag, som det sjungs om i denna vackra jullåt.
20161221

JULDUKNINGGod morgon.

Tre dar kvar till jul, tänka sig. Här är sista arbetsdagen och dagisdagen innan vi äntrar jullov. Sen väntar 13 sovmorgnar, julfireri och tillsammanstid. Hurra!

Igår fick jag äran att gästa Drömgårdens julkalender där jag visar lite glimtar på hur jag tänker mig årets juldukning. Behöver du lite inspiration eller bara är nyfiken att se mer, så hittar du inlägget här


FÖLJ CAISA K. VIA 

20161220

ALMANACKA & CANVASKOLLEKTION

- Inlägget innehåller reklam -


I samarbete med Forsberg´s - tryckeriet från Jakobstad.


Färskprintat till väggarna.

Här tidigare i höst så blev jag kontaktad av det lokala tryckeriet Forsberg´s med en förfrågan om samarbete. Och efter lite dividerande och testprintande har samarbetet nu resulterat i en handfull färskprintade produkter till väggarna.Almanacka anno 2017

Personligen har jag länge saknat en anspråkslös almanacka, och detta var en ide´ som vi tillsammans spann vidare på. 

Kriterierna var att den skulle vara en praktiskt och ytterst simpel sak i svartvitt. 

Viktigt var också att produkten har en tillhörande penna. En penna i band som alltid finns till hands när man behöver den. En penna som har svart bläck vilket gör att skriverierna man gör i kalendern smälter in i densamma. 


Och detta är resultatet. Nu ser jag framemot att  testa almanackan och se om ide´n håller och vad som eventuellt behöver utvecklas.


Almanackan hänger på en rundstav som är betsad i samma nyans som trädetaljerna i kollektionens övriga produkter.En liten kollektion canvasprint.

Sen blev det en liten kollektion med canvasprint med betsad träram.I serien hittas två lite olika naturmotiv ...


.... i jordnära färgskala.Sen hittas också två köksmotiv i kollektionen vilka funkar tillsammans eller var och en för sig.

Lägg till bildtext


Storlek, pris och butik.

Almanackan är i storlek A3 och kostar 35 euro medan canvasprinten är i storlek A2 och kostar 45 euro.

Behöver du en almanacka, en julklapp eller bara annars är intresserad av kika närmare på kollektionen, så finns den nu i liten upplaga hos Sunds trädgårdscenter i Jakobstad.


INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED FORSBERGS TRYCKERI