Image Slider

20161111

Att ta hand om sig själv.- Inlägget i samarbete med Dermoshop -


Att ta hand om sig själv. Att det ska va så svårt fastän jag vet hur gott de gör för både kropp och knopp. Det är ju alltid det här med att få till tid och ta sig tid.

Men vartefter barnen blir äldre så märker jag till min glädje att det nu som då kommer stunder när det finns lite ledig tid, och då är hemmaspa toppen tycker jag. Ingen tid att passa, ingen stress att åka iväg eller så, nej enkelt och bekvämt ska det va för denna småbarnsmamma av idag.


Tre favoritpaket från Dermoshop.

I samarbete med Dermoshop tänkte jag idag visa tre personliga favoritpaket ur deras digra julkollektion. Produkter som jag själv använder regelbundet och som jag också skulle bli glad av att få som gåva.PRODUKTPAKET WISDOM HITTAS HÄR.


N R O . 1

Wisdom 
N Å G O T   T I L L   H U D E N

Min absoluta favoritserie hos Dermoshop är faktiskt deras Natureserie, och när jag ska välja ett presentpaket för huden kommer naturligtvis detta set helt klart på första plats.

Setet Wisdom som levereras i snygg presentförpackning innehåller Nature Hand- & nagelcreme samt läppbalsam, dvs ett par produkter som kommer väl till pass nu när den torra, kalla årstiden tar vid. 

Mina absoluta favoritprodukter i Natureserien är annars denna olja samt denna peeling. Toppenprodukter som jag numera inte vill vara utan. Är du intresserad av naturlig hudvård så läs gärna mer om serien här.


JULFÖRPACKNING CHEER UP HITTAS HÄR.


N R O . 2

Cheer Up
   N Å G O T   T I L L   F Ö T T E R N A


På andra plats kommer fotvårdsetet Cheer Up som innehåller peelande sockor, fotserum och presentförpackning.

De peelande sockorna har jag skrivit om här förut, men tåls att upprepas, för de har verkligen gjort underverk med mina fötter och sockorna är numera en återkommande rutin med cirka tre månaders mellanrum. Enkelt men effektivt. Passar mig perfekt.

PRODUKTPAKET WINTER WONDER HITTAS HÄR.


N R O . 3

Winter Wonder
N Å G O T   T I L L   H Å R E T

Min rufsiga och rätt torra kalufs behöver rejält med fukt för att jag ska få nån slags fason med den. Nuförtiden använder jag alltid hårmask i samband med att jag tvättar håret och det verkar burret gilla. 

Presentförpackningen Winter wonder innehållande både hårmask men också en praktiskt hårturban är alltså ett tredje set som skulle göra både mig som burret gladare. Just denna hårmaskmask har jag ej testat tidigare, men har dock varit nöjd med andra hårmasker ur Dermoshop´s sortiment.PRODUKTPAKET LADY LYNX HITTAS HÄR OCH DELICIOUS KISS HÄR


Vårdande julgåvor
T I L L   S T O R A   S O M   S M Å


Detta var nu mina top tre julklappset, men i Dermoshop´s julbutik hittar du många fler. Set som passar kvinnor, män, ungdomar och barn. Och vill man inte köpa ett färdigt julklappset så kan man alltid plocka ihop lite favoritprodukter ur webshopen i en vacker gåvopåse.   


Tävla och vinn julklappar till dig själv.


Slutligen en tävling. I samarbete med Dermoshop drar nu en festlig tävling igång där 2 personer har möjlighet att vinna 3 set var ur julkollektionen Drömmarnas jul

Vill du delta så svarar du på frågorna nedan i en kommentar under detta inlägg. Kommenterar du anonymt så minns märka ditt svar med namn / mailadress eller tydlig signatur.

1. Nämn något eller någon som får dig att må bra.
2. Berätta vilka tre förpackningar ur Dermoshop´s julkollektionen du skulle vilja ge dig själv i julklapp? Du hittar alla julförpackningarna här.

Tävling pågår tom fredagen den 18.11 kl 24.00 finsk tid. Vinnare utses av Dermoshop. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till.
Länk till Dermoshop´s 
webshop häroch här hittar du 
sen alla julklappset.
INLÄGGET ÄR ETT KOMMERSIELLT SAMARBETE MED DERMOSHOP

FÖLJ DERMOSHOP PÅ INSTAGRAM & FACEBOOK


EDIT
22.11.2016
Malin Granlund & Michelle Sjögård
vann denna gång.
20161108

Loppisfynd, hållbar livsstil och studier.Nu är det vinter. Arma kallt alltså. Att vänja sig vid den här kylan tar sin tid och jag tycker det är såå segt. Jag skulle helst vilja rulla in mig ett duntäcke och ligga där hela dan typ. Men ja, jag har ju ett som annat att göra så det är bara att måra på som vi säger här i Esse.

Mitt senaste loppisfynd är en hög djuptallrikar med räfflade kanter. Enkla men med det lilla extra. Rätt fina tycker jag. Under senaste åren har jag gått ytterst lite på loppis, främst för att jag inte känt att jag har haft varken tid eller ork för det. Men vartefter barnen blir äldre och det blir lättare att ha dem med, så hoppas jag också få lite mer tid för sånt.

Har förresten funderat rätt mycket på hållbar livsstil och simpelt leverne på sistone och som bäst planerar jag på att ge mig själv nån utmaning inför nästa år. Här i somras hade jag ju köpstopp på kläder till mig själv och det gick hur bra som helst. Nu funderar jag lite på att göra så att det vi behöver i klädväg till mig själv och till hemmet i första hand skulle vara secondhand. Ska fundera lite ännu, men inspireras och blir taggad av bara tanken så nåt ska det nog bli. Små steg i taget.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut i vinterlandet och ta lite bilder som jag ska jobba vidare med under dagen. Som skrivet så har jag börjar studera lite smått, och ämnet är foto. Så intressant men också en utmaning och en helt ny värld för mig som tidigare bara fotat på känsla.


FÖLJ CAISA K. VIA