20161108

Loppisfynd, hållbar livsstil och studier.Nu är det vinter. Arma kallt alltså. Att vänja sig vid den här kylan tar sin tid och jag tycker det är såå segt. Jag skulle helst vilja rulla in mig ett duntäcke och ligga där hela dan typ. Men ja, jag har ju ett som annat att göra så det är bara att måra på som vi säger här i Esse.

Mitt senaste loppisfynd är en hög djuptallrikar med räfflade kanter. Enkla men med det lilla extra. Rätt fina tycker jag. Under senaste åren har jag gått ytterst lite på loppis, främst för att jag inte känt att jag har haft varken tid eller ork för det. Men vartefter barnen blir äldre och det blir lättare att ha dem med, så hoppas jag också få lite mer tid för sånt.

Har förresten funderat rätt mycket på hållbar livsstil och simpelt leverne på sistone och som bäst planerar jag på att ge mig själv nån utmaning inför nästa år. Här i somras hade jag ju köpstopp på kläder till mig själv och det gick hur bra som helst. Nu funderar jag lite på att göra så att det vi behöver i klädväg till mig själv och till hemmet i första hand skulle vara secondhand. Ska fundera lite ännu, men inspireras och blir taggad av bara tanken så nåt ska det nog bli. Små steg i taget.

Nu ska jag alldeles strax bege mig ut i vinterlandet och ta lite bilder som jag ska jobba vidare med under dagen. Som skrivet så har jag börjar studera lite smått, och ämnet är foto. Så intressant men också en utmaning och en helt ny värld för mig som tidigare bara fotat på känsla.


FÖLJ CAISA K. VIA 
12 kommentarer on "Loppisfynd, hållbar livsstil och studier."
 1. Va roligt med nytt lärande! Ska bli spännande att följa hur det går.. :) Kram från andra sidan vattnet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, få se vad det blir till :)
   Kram.

   Radera
 2. Lycka till med studierna! Låter intressant. Men om du bara har fotat på känsla förut så har du nog verkligen känsla för fotografering. Du tar ju så jättefina foton!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja känsla är en sak och teknik är en annan. Jag hoppas jag inte blir totalt vilse nu ;)

   Radera
 3. Härligt, lycka till med studierna! Gillar tankarna på hållbar livsstil också! Tummen upp! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, hållbart är intressant, det finns så mycket att jobba med,
   men som sagt lite i taget.

   Radera
 4. Det där med hållbar livsstil brukar jag fundera på ibland också, verkligen ett intressant ämne. Å precis som du säger kan loppis verkligen vara en riktig skattkammare bara du har tid och energi.

  SvaraRadera
 5. Snygga tallrikar, och snyggt skåp. Får alltid en härlig och lugn känsla i kroppen när jag ser bilder från erat hem! Kul med studier.
  /Kitty

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va roligt att läsa, kanske vi ses i Nyykabi imorgon? :)

   Radera
 6. Att du bara har fotat på känsla - jag kan inte tro att det är sant! Många grattis till både det ena och det andra! Från en som muntrar upp sig med skönheten i din blogg :)

  /Nilla

  SvaraRadera