20161128

Kom signade juletid.- Betlehemsstjärnorna är nu uppe, adventstiden är här -


Tid för sånt som är betydelsefullt och viktigt.

Vi har fått fira en lugn och fin 1:advent. Lördagen gick åt till en del adventsförberedelser, vardagssysslor etc, och när kvällen kom var jag rätt kaputt och kröp upp i fåtöljen och gjorde inte mycket mer än drack lite glögg och bara njöt nuet.

På söndagsmorgon var vi hela familjen flax till kyrkan och på kvällen kom sen goda vänner över på en kaffe. Må adventstiden fortsätta i samma fina takt, att vi har tid och tar oss tid till sånt som är betydelsefullt och viktigt.Adventsstaken som jag pysslade ihop för ett par år sen har fått en makeover med lite guldspray. Dock hade jag glömt att köpa nya ljus till helgen så här brinner bara stumpar ännu, men tids nog... -


Älskade måndag.

Har kanske alltid haft en förkärlek till måndagar men än mer denna höst när det har varit min och barnens lediga dag. Vanligen brukar vi dra till skogs men denna dag har vi istället njutit av vyerna i vår by, kollat läget vid simstranden och besökt pulkabacken. En solig och vacker vinterdag har vi fått ha. Känns alldeles underbart efter dessa mörka dagar som varit.På kvällskvisten.

Här på kvällskvisten har jag och lilldara varit på tumis medan grabbarna varit å hockey. Jag har i långsamt takt städat ett par lådor i köket medan hon pysslat med sitt. Senare kom syster in på en kvällskaffe och nu väntar lite kvällsjobb som jag ska berätta mer om snart. Älskar vanlig vardag. 


Tacksam för helgen som varit, tacksam för dagen idag.

2 kommentarer on "Kom signade juletid."
  1. Att städa några lådor per gång låter superbra. Tack för tipset! :) Funderar alltid att börja på storstädning i köket men börjar aldrig, för det känns sååå omöjligt. Men lite per gång skulle faktiskt kunna fungera.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vet inte hur länge jag har menat städa köket. Men nu har jag fått en början och tagit lite i taget. Nu är bara kylskåpet och ugnen kvar. Såklart lämnar jag det värsta till sist ;)

      Radera