Recent Posts

20130211

moi måndag.

Jag gillar måndagar. Det är ny vecka med nya krafter. Oftast iallafall. Idag kom dessutom syster med sina barn ut på besök, och gjorde vår måndag ännu soligare. Vi hann både med vagnspromenad och lek ute i februarisolen idag. Sånt är härligt för både morsor och kidz.
Har efter en tids funderande skaffat en syskonvagn till Max & Gry. Funderat om det är en onödig införskaffning, men nu när vi äntligen har den känns det riktigt bra. Även om vi kanske inte behöver den i så många år, så kommer den nog att få rulla en och annan mil tror jag.
Bästa systeryster hade fixat lunch 
och efter det så blev det kaffe, pladder och lite kaffe till på det. 
Oj oj vad jag är glad över mina systrar [ja bröder oxå förstås] 
Ni förgyller och förenklar våra vardagar på alla möjliga vis.
Har nyss slängt ihop några bullar inför morgondagen. 
Nu gäller det bara att införskaffa lite rekvisita att fylla bullarna med oxå. 
Sånt denna måndag. 
En alldeles underbar vanlig och vardaglig sådan.
Jag gillar.

9 KOMMENTARER:

Annas röda stol sa...

Härliga bilder!! Så mysigt ni haft det. Kram Anna

Anonym sa...

Hej! Jag undrar över det rutiga golvet, är det plast? Och var kan man köpa det? Pius

Anonym sa...

Du verkar bo sjukt fiiint!!! Vill bara ha mera mera bilder!!!


Linda

CAISA K. sa...

det är en vinylmatta från tarkett
ur tarkett 240 kollektionen
har köpt vår hos hartman

http://home.tarkett.com/products/vinyl/tarkett/tarkett-240

CAISA K. sa...

bor nog alldeles vanligt och vardagligt
i renoveringstök som säkert aldrig får ett slut
men så är det med gamla hus :)

kommer säkert mer bilder allt eftersom

Anonym sa...

Vilken söt mössa på en söt mamma. Oj, vad jag känner mig avundis på din tillvarro med småttingarna. Jag längtar tillbaka till den tiden ... :-) /Birgitta
www.lyckligagatans.blogg.se

Vecka - Vecka sa...

Jag gillar också måndagar. Iallafall just nu då jag är hemma med barnen :-) En ny start och en ny chans. (om man skulle ha "gjort bort sig" veckan innan..)
Lotta

HomeRiver sa...

Låter som en fantastisk måndag. Och fina bilder som vanligt :) Själv håller jag på att fundera på hur jag ska inreda min arbetsplats (i kontorslandskap!). Har idéer att dela med dig så är det uppskattat :) http://homeriver.se/2013/02/11/gor-om-arbetsplatsen-behover-hjalp/

Isabella sa...

Sköna du! Gillar dej i mössa syster! :)

Skicka en kommentar