moi måndag.

Jag gillar måndagar. Det är ny vecka med nya krafter. Oftast iallafall. Idag kom dessutom syster med sina barn ut på besök, och gjorde vår måndag ännu soligare. Vi hann både med vagnspromenad och lek ute i februarisolen idag. Sånt är härligt för både morsor och kidz.
Har efter en tids funderande skaffat en syskonvagn till Max & Gry. Funderat om det är en onödig införskaffning, men nu när vi äntligen har den känns det riktigt bra. Även om vi kanske inte behöver den i så många år, så kommer den nog att få rulla en och annan mil tror jag.
Bästa systeryster hade fixat lunch 
och efter det så blev det kaffe, pladder och lite kaffe till på det. 
Oj oj vad jag är glad över mina systrar [ja bröder oxå förstås] 
Ni förgyller och förenklar våra vardagar på alla möjliga vis.
Har nyss slängt ihop några bullar inför morgondagen. 
Nu gäller det bara att införskaffa lite rekvisita att fylla bullarna med oxå. 
Sånt denna måndag. 
En alldeles underbar vanlig och vardaglig sådan.
Jag gillar.

9 kommentarer:

 1. Härliga bilder!! Så mysigt ni haft det. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag undrar över det rutiga golvet, är det plast? Och var kan man köpa det? Pius

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är en vinylmatta från tarkett
   ur tarkett 240 kollektionen
   har köpt vår hos hartman

   http://home.tarkett.com/products/vinyl/tarkett/tarkett-240

   Radera
 3. Du verkar bo sjukt fiiint!!! Vill bara ha mera mera bilder!!!


  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. bor nog alldeles vanligt och vardagligt
   i renoveringstök som säkert aldrig får ett slut
   men så är det med gamla hus :)

   kommer säkert mer bilder allt eftersom

   Radera
 4. Vilken söt mössa på en söt mamma. Oj, vad jag känner mig avundis på din tillvarro med småttingarna. Jag längtar tillbaka till den tiden ... :-) /Birgitta
  www.lyckligagatans.blogg.se

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också måndagar. Iallafall just nu då jag är hemma med barnen :-) En ny start och en ny chans. (om man skulle ha "gjort bort sig" veckan innan..)
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Låter som en fantastisk måndag. Och fina bilder som vanligt :) Själv håller jag på att fundera på hur jag ska inreda min arbetsplats (i kontorslandskap!). Har idéer att dela med dig så är det uppskattat :) http://homeriver.se/2013/02/11/gor-om-arbetsplatsen-behover-hjalp/

  SvaraRadera
 7. Sköna du! Gillar dej i mössa syster! :)

  SvaraRadera