Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

ANNONS

ANNONS

fågelkvitter & fastlagsbullar

tisdag, februari 12, 2013


Det blir vår även i år gott folk. Inte riktigt än kanske, men blev riktigt övertygad när fåglarna kvittrade överallt under vår promenad i morse. Ljuvliga tanke.

Och när vi väl kom hem blev det fastlagsbullar. Jag är, liksom Max, lite barnslig i smaken och tänker att bullar med sylt i - det ska det va´. Och  grädde förstås. Massa grädde. Mumsfilibabba vad vi nu har mumsat här. Fin fastlagstisdag önskar vi er!
14 kommentarer on "fågelkvitter & fastlagsbullar"
 1. Du tar de absolutt nydeligste bilder! Bollene så veldig gode ut! :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt, och säkert gott också!

  SvaraRadera
 3. i love your post! pictures are great!! and your baby ohhhh.....so cute...

  SvaraRadera
 4. Semlor med hallonsylt fick jag av min morfar när jag var barn :-) Nu gör jag antingen vanliga eller med choklad eller äppelmos i. Mumsa på!

  SvaraRadera
 5. Mums! Jag har redan ätit två bullar idag! :-) Men med mandelmassa vill jag ha dem, har faktiskt aldrig smakat en med sylt :-)

  SvaraRadera
 6. Jag åt två på söndag fast jag egentligen inte äter sånt. Men kunde inte stå emot frestelsen :-) Då blev det alla fyllningar som fanns :-) Min son heter också Max :-)

  SvaraRadera
 7. Mums! Jag har inte fått tag på en endaste fastlagsbulle än i år, duktiga du som fixar själv! Ifjol fanns det en super-god köpis, men jag har inte hittat samma sort i år, så då har det bara lämnat *kranttoan kvinno*. Dina ser super goda ut! :)

  SvaraRadera
 8. åh det ser så gott ut! himla fina bilder också.. det var något nytt med sylt i semlorna, måste nog testas :)

  SvaraRadera
 9. Dreglar. Nästa år firar vi nog hos er på dagen! Troligen båda damerna på jobb, men kanske vi tar lunch tillsammans på stan..hehe

  SvaraRadera
 10. Sylt i det var lite udda, men ser gott ut! Kram Nina

  SvaraRadera
 11. Här har vi precis goffat i oss varsin semla... Gött!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 12. Ser riktigt smarrigt ut och vilka härliga och lyckade bilder! =) Natten till fastlagstisdagen kvittrade fåglarna som bara den här i Helsingfors, så då tänkte jag samma sak: att det nog blir vår i år också, som tur är! =)

  SvaraRadera