Recent Posts

20130212

fågelkvitter & fastlagsbullarDet blir vår även i år gott folk. Inte riktigt än kanske, men blev riktigt övertygad när fåglarna kvittrade överallt under vår promenad i morse. Ljuvliga tanke.

Och när vi väl kom hem blev det fastlagsbullar. Jag är, liksom Max, lite barnslig i smaken och tänker att bullar med sylt i - det ska det va´. Och  grädde förstås. Massa grädde. Mumsfilibabba vad vi nu har mumsat här. Fin fastlagstisdag önskar vi er!

14 KOMMENTARER:

Kikkis planet sa...

Du tar de absolutt nydeligste bilder! Bollene så veldig gode ut! :)

Kamomilla sa...

Snyggt, och säkert gott också!

latortuguitablanca sa...

i love your post! pictures are great!! and your baby ohhhh.....so cute...

Johanna / Fru form o fix sa...

Semlor med hallonsylt fick jag av min morfar när jag var barn :-) Nu gör jag antingen vanliga eller med choklad eller äppelmos i. Mumsa på!

Anna-Lena sa...

Mums! Jag har redan ätit två bullar idag! :-) Men med mandelmassa vill jag ha dem, har faktiskt aldrig smakat en med sylt :-)

Vecka - Vecka sa...

Jag åt två på söndag fast jag egentligen inte äter sånt. Men kunde inte stå emot frestelsen :-) Då blev det alla fyllningar som fanns :-) Min son heter också Max :-)

Lantliga drömmar sa...

Mums! Jag har inte fått tag på en endaste fastlagsbulle än i år, duktiga du som fixar själv! Ifjol fanns det en super-god köpis, men jag har inte hittat samma sort i år, så då har det bara lämnat *kranttoan kvinno*. Dina ser super goda ut! :)

Lovisa Wallin sa...

åh det ser så gott ut! himla fina bilder också.. det var något nytt med sylt i semlorna, måste nog testas :)

Lina sa...

Fantastiska bilder!

Isabella sa...

Dreglar. Nästa år firar vi nog hos er på dagen! Troligen båda damerna på jobb, men kanske vi tar lunch tillsammans på stan..hehe

Nina Hedberg sa...

Sylt i det var lite udda, men ser gott ut! Kram Nina

Jessica - Svart på vitt sa...

Här har vi precis goffat i oss varsin semla... Gött!
Kram Jessica

Annika - Design & Splendours sa...

Vilka härliga bilder!!

EVELINA KNIPSTRÖM sa...

Ser riktigt smarrigt ut och vilka härliga och lyckade bilder! =) Natten till fastlagstisdagen kvittrade fåglarna som bara den här i Helsingfors, så då tänkte jag samma sak: att det nog blir vår i år också, som tur är! =)

Skicka en kommentar