fågelkvitter & fastlagsbullarDet blir vår även i år gott folk. Inte riktigt än kanske, men blev riktigt övertygad när fåglarna kvittrade överallt under vår promenad i morse. Ljuvliga tanke.

Och när vi väl kom hem blev det fastlagsbullar. Jag är, liksom Max, lite barnslig i smaken och tänker att bullar med sylt i - det ska det va´. Och  grädde förstås. Massa grädde. Mumsfilibabba vad vi nu har mumsat här. Fin fastlagstisdag önskar vi er!

14 kommentarer

 1. Du tar de absolutt nydeligste bilder! Bollene så veldig gode ut! :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt, och säkert gott också!

  SvaraRadera
 3. i love your post! pictures are great!! and your baby ohhhh.....so cute...

  SvaraRadera
 4. Semlor med hallonsylt fick jag av min morfar när jag var barn :-) Nu gör jag antingen vanliga eller med choklad eller äppelmos i. Mumsa på!

  SvaraRadera
 5. Mums! Jag har redan ätit två bullar idag! :-) Men med mandelmassa vill jag ha dem, har faktiskt aldrig smakat en med sylt :-)

  SvaraRadera
 6. Jag åt två på söndag fast jag egentligen inte äter sånt. Men kunde inte stå emot frestelsen :-) Då blev det alla fyllningar som fanns :-) Min son heter också Max :-)

  SvaraRadera
 7. Mums! Jag har inte fått tag på en endaste fastlagsbulle än i år, duktiga du som fixar själv! Ifjol fanns det en super-god köpis, men jag har inte hittat samma sort i år, så då har det bara lämnat *kranttoan kvinno*. Dina ser super goda ut! :)

  SvaraRadera
 8. åh det ser så gott ut! himla fina bilder också.. det var något nytt med sylt i semlorna, måste nog testas :)

  SvaraRadera
 9. Dreglar. Nästa år firar vi nog hos er på dagen! Troligen båda damerna på jobb, men kanske vi tar lunch tillsammans på stan..hehe

  SvaraRadera
 10. Sylt i det var lite udda, men ser gott ut! Kram Nina

  SvaraRadera
 11. Här har vi precis goffat i oss varsin semla... Gött!
  Kram Jessica

  SvaraRadera
 12. Ser riktigt smarrigt ut och vilka härliga och lyckade bilder! =) Natten till fastlagstisdagen kvittrade fåglarna som bara den här i Helsingfors, så då tänkte jag samma sak: att det nog blir vår i år också, som tur är! =)

  SvaraRadera