Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

ANNONS

ANNONS

GIFFLAR MED ÄPPLE OCH CHOKLAD

måndag, december 17, 2012

....  bjuder jag på idag. 

Uj uj - om ni visste hur jag  njuter av att dona i köket utan flera kilo bebis i magen. Härlig känsla. Och ja. Ännu härligare känsla är att ha ett litet hjärtegryn som ligger och snusar på kökssoffan här intill ♥ 

En vecka kvar till jul. Tänka sig. Ute är det vackert värre, och här inne tar vi det som vi har det. Har inte tänkt ta nån stress över varken städning eller bakning, utan jul blir det hur som helst. Visst har jag lite roligt jag gärna skulle vilja hinna göra. Rätt onödiga saker egentligen. Saker som;  fixa fint framför trappen, göra islyktor samt koka julgodis. Som sagt, jul blir det hur som helst, men ifall tid och energi infinner sig, satsar jag på att göra sånt som jag tycker är roligt, sånt som gör mig glad.
En rofylld vecka önskar jag dig!
8 kommentarer on "GIFFLAR MED ÄPPLE OCH CHOKLAD"
 1. Ser ju så gott ut och underbara bilder. Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ååååå vilka härliga bilder... Blir sugen på gifflar! :)

  Sund inställning... Att inte stressa inför julen. Som du säger; jul blir det ju ändå!

  Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Så rätt så rätt:)! Ser mysigt ut! Om tiden räcker så rekommenderar jag julgodiset som fanns i Samarbete tidningen/prisma, mjöllchoklad fudge:)!! Så himla good den blev o lätt ti laga! 10+! trevlig vecka till dej med! Mvh jecka

  SvaraRadera
 4. Ihanaa, jag är så glad för din skull att du njuter och mår bra med lillan!!

  att du dessutom bakar som värsta Leila är ju otroligt, jag har på känn att ni har en väldig hög mys-julfaktor hos er nu!

  SvaraRadera
 5. Jätte vackert! Julgodis ska jag också laga, och baka lite.. men sen är nog allt klart. ( Oj, paketera julklappar förståss )!

  SvaraRadera
 6. Mumma. Duktiga du som fixar.
  Kramis Eva

  SvaraRadera