Recent Posts

20121119

PREMIÄR


Ja så var julsäsongen 2012 igång här hos oss. I helgen har det varit både glöggpremiär, och fudgetillverkning, och idag har jag påbörjat årets första julpyssel. Oj oj, vad kul att pyssla och skapa! Jag njuter. Pysslet är annars ett litet experiment, men om det lyckas någorlunda ska jag dela med mig här om några dar. 

Det goda fudgereceptet hittade jag förövrigt i tidningen lantliv nr.13/2012. Ett riktigt julnummer med en massa läckra recept på både salt som sött, men också flera härliga julreportage bl.a från dessa kreativa kvinnors hem. Inspirerande och stämningsfullt.

7 KOMMENTARER:

Miolina sa...

Är blossa lingon gott? Skulle vara spännande att pröva.

Sabina sa...

Har inte invigt glöggsäsongen ännu men Blossa lingon verkar intressant! Fudge är också mums... så jag får nog inviga julsäsongen snart också.
Ha en skön måndagkväll!
Kram sabina

Lantligt i Smultronbacken sa...

Gottigt!
Har några flaskor som står och väntar här hemma med men favoriten hittills är min hemmagjorda blåbärsglögg. Här har också julgodiset också startat och några sorter har det bakats.

Kram Teres

Johanna / Fru form o fix sa...

Fina bilder som vanligt!! Spännande med pysslet. :-)

Anonym sa...

Låter spännande:)! Blossa glögg med lingon låter intressant! Å tidningen har jag ju så bara jag kommer ti skott ska jag pröva fudgen:)! Kram jecka

Bojan sa...

Åhh glögg <3 :)


Älskar din blogg btw! Hittade den av en slump! :D Himla kul!

CAISA K. sa...

Helt ok, fast ändå kanske inget extra :)

Skicka en kommentar