Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

ANNONS

ANNONS

FREDAGSFINT

fredag, oktober 12, 2012


Halloj fina octoberfredag. Efter en hel natts sömn är det en riktigt bra dag här idag. Härlig känsla att vara någotsånär klar i skallen! Har kört fredagsstädning [version light] på förmiddan och nu sitter jag bara och njuter så länge det är någorlunda städat och fint. Det gäller att ta vara på stunden för det blir nog rätt snabbt stökigt igen när man bor fem pinnar på 80 kvadrat ♥

I barnens tillfälliga rum/ vårt hemmakontor har jag  rensat [oj oj dessa papperbitar som min kreativa dotra sparar i var och varannan lådda ;)], renbäddat samt bytt till hösttoner. Behövs inte mycket för att rummet ska kännas nästan som nytt. 
Måste slå ett slag för expedithyllan - en perfekt rumsavdelare. Här har vi ett skrivbord på var sida av hyllan. Ett bord för pyssel och läxor och ett annat för hemmakontoret. 
Nu ska jag bara ta och fixa lite fler etiketter till boxarna i bokhyllan - så kanske alla pennor och penaler hittar till rätt ställe framöver. Ordning och reda är något jag eftersträvar men nog inte alltid lyckas så bra med - men man kan ju alltid hoppas att  etiketter hjälper lite på vägen.

En solig start på helgen önskar jag dig!
15 kommentarer on "FREDAGSFINT"
 1. Så fin inspirasjon! Etiketter er ein smart måte å skape orden på ☺ ønsker deg ei fin helg, klem Kjersti

  SvaraRadera
 2. Det är bara såååå snyggt!!!! Tack för inspirationen!!

  SvaraRadera
 3. Satan i gatan vad duktig du är - det är så snyyyggt!

  SvaraRadera
 4. Så fint med vitt,svart,grått & naturmaterial<3

  SvaraRadera
 5. Du är ju bara sååå duktig! Superfint! Behagligt, fräscht och mysiga detaljer.

  SvaraRadera
 6. SÅ fint, du ger SÅ mycket fin inspiration!!

  Ha en fin fredag!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt fint och smakfullt! Där skulle jag vilja sova :)

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 8. Otroligt fint!! Sådär ljust och ordnat skulle jag vela ha det hemma hos oss..men nej, inte än! Fint*

  SvaraRadera
 9. Ååå så vackert och vilsamt! Ni har alltid så fint i sängarna... här är det bara blixten och fula lakan som jag inte alls gillar men barnen har ju fått dem till julklapp (inte av oss ;-)) och då känns det ju onödigt att köpa nytt men när man ser något så här snyggt så skulle jag verkligen vilja färgsortera lite i barnens färg och mönsterdjungel.
  Skön hösthelg till er!

  SvaraRadera
 10. Åhhh, vad du är duktig!!
  Underbar inspiration gav du mig nu till "uterummet" som ska göras i ordning till gästrum med våningsssäng.
  Tack för en kanonblogg!!
  Kram /Milla

  Ps. Får jag låna bilden till min blogg i ett inlägg? Självklart länkar jag till dig...

  SvaraRadera
 11. Kort och gott, jag ÄLSKAR dina bilder. Jäkligt snyggt.

  SvaraRadera
 12. Såå snyggt men ändå gosigt!
  Samma hos oss som i Lundagård ang. påslakanen så jag undviker att köpa nya åt mina killar förrän
  jag får dem att acceptera/gilla något snyggare.
  Ha en Skön helg!

  SvaraRadera
 13. Snyggt!

  Ha en finfin helg!
  Kram sabina

  SvaraRadera
 14. Så himla fint! Gillar det svarta och vita tillsammans med trätonerna! Vad kommer de fina rituga lakanen ifårn?

  Ha en fin dag i regnet!

  SvaraRadera
 15. Mycket inspirerande!!
  Om det var idag vi byggde så skulle jag absolut satsa mera på en neutral bas i barnrummen.
  Ser så snyggt och prydligt ut där - åtminstone för tillfället, vet ju själv hur det är ;)
  Japp, expedithyllorna är favvos även hos oss, vi har dom i flera storlekar.

  SvaraRadera