Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

ANNONS

ANNONS

[SVARTVITT & SOLGULT]

måndag, februari 06, 2012
-
 Lampor samt gul plåtpall, Åhlens. Bokhylla med skrivbord samt skoskåp, Ikea. Matta, Rusta.
--
När det vänder. I natt hände det. Kölden gav vika och i jämförelse med gårdagens tjugofem minusgrader har vi idag nästan plus på termometern. Det blåser då  rätt häftigt, men nog känns det ändå skönt med mildare väder.
-
Veckan som kommer är fullspäckad med roliga projekt. Lite möten, lite jobb, party och sen har jag lovat mig själv att denna vecka ska jag äntligen ta tag i barnens rum. Känner mig riktigt laddad. Har lagt en deadline till den 10:e mars. Då ska rummet vara klart att inredas. Som jag längtar. Först ska då rummet tömmas, taket målas, väggar fixas, golv sättas, samt lister, fönsterfoder mm. Mycket jobb, men nu är det bara att sätta igång.
-
Här ovan har jag plockat ihop en moodboard över hur jag tänkt. Det svartvita temat kommer att smyga sig in även i detta rum, men är riktigt sugen på att sätta sprätt med lite gula detaljer. Yep. 
-
Önskar en en härlig vecka full av sol och energi!
13 kommentarer on "[SVARTVITT & SOLGULT]"
 1. Ääälskar solgult och kommer att handla massor med söta toppar till mig själv och barnen till våren men det var riktigt fint att ha det som inredning också! Eller solgula vackra blommor på altanen :D

  Hoppas att du får roligt med att pyssla färdigt i barnens rum! Hos mig är det ett evighetsprojekt! skrattar Fast det är jättefint som det är just nu, men jag vill alltid ändra om där inne....

  Ha en härlig start på nya veckan! Här nere på Mallorca har det varit riktigt busväder men idag skiner solen precis som den brukar!

  Kraaaaaaaaaaam!

  SvaraRadera
 2. Så coolt med gula detaljer, kör på det :)

  SvaraRadera
 3. gult är så härligt. jag har försökt få in det gula i sagas rum också, med lampor och lite sånt. men, när projekt barnrum står på tur nästa gång så tänkte jag addera ytterligare gula detaljer.
  och om soffan. jo, vi har ju karlstad i läder. jag känner mig superdupernöjd med vårt val. det känns verkligen som den perfekta soffan för just mig. den är stadig, men ändå mjuk och skön att sitta i. sen känns det som den tål lite slitage också. så ja, den var verkligen värd varenda slant! det tog ett tag att få hem den bara, eftersom den ju inte (iallafall då vi köpte den) är lagervara! ska bara hitta några stolar som passar till nu. funderar lite över den nya gungstolen som ikea kommer med till våren!

  ha det fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för svar. Lutar mot att det blir en karlstad.

   Radera
 4. Blir fint med den solgula färgen och en deadline kan vara bra att ha, för att få fart :-)

  Ha en bra start på veckan. // Lissen

  SvaraRadera
 5. Nästan plus alltså? Fi fan. Här är det svinkallt. Inte trettio minus kanske, men ändå.

  SvaraRadera
 6. Fina saker du hittat! Jag borde också ta tag i ett barnrum här i huset, ska målas och fixas. Det går i gula toner nu så jag tror inte att det blir gult där sen, man man vet ju aldrig. :) Kanske blir jag inspirerad om du visar bilder från ditt projekt? ;)
  Ha en bra vecka!
  Anne

  SvaraRadera
 7. Gult er knallfint til det svarte, tenkte å ta inn litt i stua vår, til alt det svarte og kvite. Hærlig energifarge som vi trenger no:)
  Blir spennande å følge barneromsprosjektet- lover bra!

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset om gula lampan. Jag har alltid önskat mig en gul lampa, men aldrig hittat någon och nu har jag beställ en av syrran i Stockholm, enkelt så... :-) Nu ska den få lysa nånstans i huset sen. Var vet jag inte...

  ps. borde ringa dig nån dag och fundera lite på om du sku ha lust och tid me lite ritande av utbyggnad...

  H. grannen på andra sidan vägen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bra att ha syrror i stockholm :)
   Här får jag nog ta och spraymåla nåt jag har i skåpen.
   Bara att komma in nån kväll så kan vi fundera på skisserna.

   Radera
 9. Kul med fler som tänker gult. Jag håller precis på att uppdatera lillemans rum med nytt golv och nymålade väggar men det är ju ändå inredningen som är roligast. Jag har hittills införskaffat pallen från Åhlens, gul elefantkudde från Svensk Tenn, Stor TinTin tavla och en Indo Gabbeh cremevit med gula fläckar. Och så lite Ikea på det då i vitt och metall. Blir nog bra tror jag. Funderar även på att spraymåla en gammal skrivbordslampa gul. Såg även att Rusta hade rolig leksaksförvaring med Taxibilmotiv, tror det blir några sådana också.
  Längtar att få se ert resultat och mer bilder från ert underbara kök.
  /Isabelle

  SvaraRadera
 10. Skitsnyggt! Är oxå insnöad på gult och svart just nu :-)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 11. Skitsnyggt! Är oxå insnöad på gult och svart just nu :-)

  Aj lajk,
  Mia

  SvaraRadera