Recent Posts

20110125

a - s i m p l e - b a t h r o o m

photo by caisa k. - copyright www.caisak.blogspot.com

Här skiner solen idag, härligt! Man blir så gla´! Solen gör oxå att fotointresset vaknar till liv igen, nu när dagsljuset äntligen är annat än grått!
Idag är tisdagstemat badrum inne på fabriken. Bjuder så på några pics från vårt enkla wc & badrum på nedre plan. Ett enkelt rum, med vita väggar och beige golv. Kranar och duschar kommer från fm mattsson medan tvättfat är ido. Badkaret är ett uppiffat loppisfynd. Vårt badrummet är i vanliga fall inte värst piffat, men för några dar sen plockade jag in ett par syrenkvistar som nu håller på att spricka. Vackert med lite grönt i vår annars så vita värld.


-med sol
c a i s a

20110119

p i p p i - p å - p r i c k a r

photo by caisa k - copyright www.caisak.blogspot.com
-
Förutom att diggar svartvitt och randigt, så har jag en fäbless för prickar. Prickar sprider glädje och en prickig kaffemugg blir en glad kick i min svart-vita vardag. Muggarna hittade jag i citymarkets reahylla. Veckans fynd!
-
c a i s a

20110118

r ä n d e r n a - g å r - a l d r i g - u r

photo by caisa k - copyright www.caisak.blogspot.com
-

Halloj alla glada läsare. Veckans tisdagstema inne på fabriken är mattor. Mattor har för mig alltid varit ett lite krångligt kapitel. Personligen tycker jag det är rätt svårt att hitta snygga mattor, vilket har lett till att vi än idag rätt sparsamt med dylika i vårt hem. Men mattor tillför ju tillika rummet en extra dimension och värme, och under åren som gått har några stycken så fått flytta in. Just nu bor här mest randiga[!] plastmattor. Överst på bild ser ni hallmatta från rusta, sovrumsmattorna på understa bilderna har svärfar vävt av svarta sopsäckar! Den till vänster är min favorit. Vill du se mera mattor, så kika in hos fabriken.
-
c a i s a

20110117

i n r e d - m e d - g r ö n t

photo by caisa k - copyright www.caisak.blogspot.com
-
Såhärårs får jag alltid lust att inreda lite mer färgglatt. Vet dock att denna lust är snabbt övergående och det känns på så sätt rätt onödigt att lägga pengar på en massa kortlivade inredningdetaljer. Ett prisvärt alternativ är då att frossa i färgglada grönsaker! Förutom att grönsakerna är nyttiga och användbara så ger dom för stunden en glad färgklick till hemmet.
-
c a i s a

20110116

pic 022011

photo by caisa k - copyright 2011 http://www.caisak.blogspot.com/
-
Nu är hög tid att frossa i tulpaner. Älskar dessa krispiga, färgglada blommor, som minner oss om våren. Och även om vi har en fin tid att se framemot, får vi oxå minnas av att njuta av dagen idag.
-
ta vara på stunden
c a i s a

20110115

n y b a k t a - b u l l a r - m e d - m j ö l k

photo by caisa k - copyright 2010 www.caisak.blogspot.com
-
Kölden har igen hittat hit till våra breddgrader, vilket gör att vi helst håller oss inomhus. Har haft en skön lördag med sovmorgon, därefter lite bakning och nu har vi just avnjutit nytbakta bullar med kall mjölk. Min favorit är för tillfället leilas kardemummaknutar, mumma! Har du någon favorit i bullaväg?
-
skön fortsättning på dagen
c a i s a