Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

Image Slider

ANNONS

ANNONS

p å - v ä g g e n

tisdag, september 28, 2010
photo by camilla klemets / copyright 2010 / caisa k.

-
... är dagens tema i fabriken, och jag bjuder så på några bilder från vår vägg i matvrån. Lite halvfärdig, som alltid hos mig. Lådorna och bokstäverna kommer från stans mysigaste affär blossom.
De bruna jordnära färgerna får flytta in till hösten, tycker de ger en ombonad och mysig känsla när de mörka kvällarna nu gör antåg. Nu borde jag bara ta tag i att fixa lite kuddar oxå . I garaget står mitt halvfärdiga soffbord och väntar på lite färg. Ja, det finns många roliga projekt, men tiden tiden ;)

k o n t o r s f l y t t

torsdag, september 23, 2010
photo by camilla klemets / copyright 2010 / caisa k.
-
godmorgon murriga torsdag
-
Ny dag, nya möjligheter! Härliga tanke. I början av sommaren flyttade vi ut vårt jobb och kontor från hemmet. Så här efteråt känns det som ett mycket bra val. Numera är hem hem, medan jobbet finns nära men ändå en bit bort.
-
I och med flytten blev vårt arbetsrum tomt. Tanken är att det ska bli någon form av klädvårdsrum. Sommaren har varit hektiskt vilket har gjort att vi ännu inte fått ordning på varken klädvårdrum eller nya kontoret. Här ligger nytt golv på hög, och väntar på att bli utplockat. En dag i taget!
-

GEDIGO BLOGGAR

onsdag, september 22, 2010


photo by camilla klemets / caisa k.
-
Halloj alla inredningssugna!
-
Nu är det höst och man får lust att fixa och greja inomhus igen. Härligt! Hos gedigo hittar man en hel del fina textiler för hemmets alla rum. Detta köksset finns i svartvitt, blåvitt, rödvitt och beige, och i sortimentet hittas brödkorgar, kaffepåsar, tabletter, grytlappar mm. Gedigna, stilrena produkter som passar i s.g.s alla hem.
-
I dagarna har gedigo oxå startat en egen blogg där man kan följa vad som händer i företaget. Jag vill uppmana er att den på din bloggslista, för jag är säker på att vi får ta del av mycket spännande från gedigo här framöver. Vi hälsar gedigo varmt välkommen till bloggvärlden. Alltid roligt med nya blogg-bekantskaper!

c h o c o l a t e

fredag, september 17, 2010
[ photo by camilla klemets / copyright 2010 / caisa k. ]
-
En riktig fredagseftermiddag
innehåller
kaffe och god choklad!

f e b e r - & - b r ö d b a k

måndag, september 13, 2010
-
Hej höstmåndag! Har börjar veckan med feber för lillfröken. Jag har då passat på att baka lite bröd. Så roligt, bara man har tiden. Blev de vanliga morotssemlorna samt sesambagels ur Leilas, one more slice.
-
-
Testade oxå på att baka ett tortano-bröd, fylld med oliver, fetaost, fänkål och gräslök. Detta blev ett fantastiskt gott och smakrikt bröd, som nästan är ett måste att provbaka för de som älskar spännande smaker! Receptet på oliv- och fetaosttortanon, hittas likaså i Leilas nyaste bok.o

-
Nu ska jag njuta av en eftermiddagskaffe och alla fina söndagsbilder.
-
Forsatt fin måndag!