Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

Image Slider

ANNONS

ANNONS

måndag, maj 31, 2010
photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
Jag slutar aldrig förundras över vilken vacker värld vi lever i. Blir lycklig, fascinerad och inspirerad av all grönska, blommorna, fågelsången, solen som sprider ljus och glädje ända in i vårt hus. Ljuvliga årstid.
-
´Jag går över ängar där blommorna bor. En känsla av närhet, så mäktig, så stor. Till liv som Du skapat i stort och i smått. Så tack, käre Herre, för livet jag fått... ´

skön helg

fredag, maj 28, 2010
photo by camillaklemets/copyright2010/caisa.k
-
I början av maj låg jag i svärmors trädgårdsland och fotade vackra rabarberknölar. Och på bara tre veckor har de sen vuxit och blivit rediga rabarber. Gläds över att jag igår fick hel kasse dito hemlevererat till dörren. Tack-tack! I helgen ska jag och min lilla leila baka paj. Skön helg till er alla.

rostigt och grafiskt

onsdag, maj 26, 2010
photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
Det går långt mellan inredningsinläggen numera. Inte för att jag har tappat lusten för allt vad inredning heter, utan främst för att jobbet under senaste tid slukat det mesta av min tid och energi.
Idag fick jag iallafall en kick när jag fick hem mina efterlängtade rostiga bokstäver som jag beställt via blossom. Tanken är att dom ska bilda order eat på nån av våra köksväggar. Först måste jag då testa att ha dom lite varstans, dom är så fina att dom skulle göra sig bra både här och där.
Sen lite grafiskt. För en tid sen skaffade jag mig en dymo från clas ohlson, och har nu märkt upp halva köket med dessa enkla svartvita lappar. Rostigt i combo med grafiskt, det får vara våren 2010:s melodi. Jepp.

allt har sin tid

måndag, maj 24, 2010
photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
Halloj muliga måndag. Känns friskt med lite regn efter en underbart solig majhelg. Är glad över att vi i helgen äntligen har hunnit dona och fixa lite utomhus. Terassen har fått ett par strykningar med valtti, och sen har vi byggt ett nytt terassbord av lite garageskräp. Har som varje vår en lång lista över trädgårdsfix jag skulle vilja hinna med under sommarn. Av nån anledning brukar dock en hel del lämnas ogjort, men hoppas iaf att vi får tid till att fixa staketen som fått vänta ett par år nu. Men, allt har sin tid, och det viktigaste är dock att hinna njuta av sommarn, solen och värmen den korta tid den är.
-
ps. Har under senaste tiden fått en hel del förfrågningar angående fotouppdrag, och kan oxå här berätta att jag gärna fotar i mån av möjlighet. Vill dock framhålla att jag inte är någon utbildad fotograf, men fascineras och inspireras av att försöka fånga känslan i stunden. Har du frågor, ideer, vill veta pris etc, så är det bara att maila mig på camillaklemets[at]hotmail.com. Med vänlig hälsning /camilla

en kväll i maj

fredag, maj 14, 2010
photo by camillaklemets/copyright2010/caisa.k
-
Behövde lite ny inspiration och tog så en snabbis till Haparanda. Kvällshimlen ute vid fiskehamnen var helt underbart vacker. Har skrivit det förr, och skriver det igen, Naturen är min största inspirationskälla. Jag slutar aldrig att förundras....

ett ögonblick

torsdag, maj 06, 2010

photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k

-
ett ögonblick
ett steg
ett andetag

-en glimt från en underbar dag

ja visst gör det ont

söndag, maj 02, 2010

photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
och det som stänger.
-Karin Boye