Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

Image Slider

ANNONS

ANNONS

min lilla leila

fredag, april 30, 2010
photo by camillaklemets/copyright2010/caisa.k
-
Våran lillcajsa diggar Leila och fascineras och inspireras av hennes bakkonst, samt alla vackra pyttslar och byttor som hon använder i sitt program Leila bakar. Lillcajsa har tom lagt fram förslag att mor i huset ska lägga av med ritandet för att istället bli en Leila, samtidigt som hon själv lovar bli provsmakare. Och visst, låter det onekligen som en lysande ide´! Igårkväll svängde vi iaf till en liten sats av Leilas munkar som sen dekorerades med största nogrannhet. Önskar alla läsare en riktigt glad vappen- och 1:a majhelg. Må så gott.
-
PS. Nu finns Leilas nya bok one more slice hos adlibris! Löp och köp.

kökszoon

tisdag, april 27, 2010

photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-Kökszoonen i april 2010. Här hemma händer det inte så mycket på inredningsfronten för tillfället. Jobbet slukar det mesta av tid och energi. Men med våren kommer iallafall ideerna. Har en massa som jag drömmer om att nångång ha tid och ork att förverkliga. Först på listan står fönstertvätten. En ej så spännande men ack så nödvändig göra.
-

Här några snabba pics från köket. Blir som alltid svartsjuk om vårarna och det bruna har nu fått ge vika för det svarta. Fin kväll.

synlig takfot

torsdag, april 15, 2010

1.takfot, 2.tak i carporten, 3.fasad
photo by camilla klemets/copyright2010/caisak.

-
När man bygger hus är det många beslut som ska fattas. Det är alltifrån stora ting till små detaljer. En detalj jag gillar på vårt egna hus är den synliga takfoten. Gillar speciellt råsponten som är målad med valtticolor, ett träskydd jag gillar eftersom jag tycker den gör träets yta mer levande än om man målar med heltäckande färg.-
-
Kanske du själv har bra tips och idee´r som man kan tänka på vid husbygge? Berätta gärna! Solsken till dig!

lyckopiller

torsdag, april 08, 2010

photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
På lunchen sprang jag in via favoritbutiken blossom, och fick där syn på det mest inspirerande butiksbord. Blossom hade ´dukat upp till fest´ med underbart porslin i härliga färger och mönster! Åh. Ljuvligt-ljuvligt suckar jag, och önskar att jag hade en sommarstuga, vars kökshyllor jag fick fylla med dessa ljuvligheter. Tack till blossom för dagens lyckopiller! I´m in love.
-
ps. Blossom har oxå en egen blogg, kika in här.

ett endaste

photo by/copyright2010/caisa.k
--
...träd.
så ensamt, fast ändå inte.

ett par pics från gårdagens skogsrunda.

onsdagstankar:
fascineras över
de fyra årstiderna
att samma platser
upplevs som olika världar
vartefter årstiderna varierar

naturen ger mig så mycket
ögongodis, lugn, ro, energi, lycka

stilla stril

tisdag, april 06, 2010
photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
Med regnet kommer våren.
-
Har varit på en kort promenad i stilla stril.
Uppfriskande.
I trädgården börjar man se skymten av gräsmatta.
Känns hoppfullt.
Nu en varm kaffekopp.
Blir gott.

en redian ped

photos by velorbis

När våren gör entre´, väcks drömmar till liv. Har under senaste vårar funderat på att skaffa mig en redig cykel. Än har det inte blivit nåt köp, men nu när våran lillcajsa äntligen lärt sig cykla för egen maskin, behöver ju mor i huset oxå en ped. Det finns ju så många fina cyklar, och velorbis har verkligen ett urval som faller mig i smaken. En snyggo lik den ovan skulle jag gärna ha i min ägo. Ljuvliga tillbehör finns oxå. För hur cool är inte denna ´cykelkorg´ ? Aj lajk!

påsk 2010

photo by camilla klemets/copyright2010/caisa.k
-
Sköna helgdagar lämnar vi bakom oss, och med ny energi tar vi tag i jobb igen. Påsken 2010 blev en lugn och skön historia. En helg fylld av fina människomöten. Blev inte mycket påskpyntade och -fejande här i huset, eftersom jag jobbade rätt sent inpå torsdagkväll. Gamla fågelboet plockades dock fram och landade på älsklingsfatet från blossom. Att äppelblommen slog ut lagom till långfredag, gjorde mig glad. Fin måndag.

morgondis

söndag, april 04, 2010
photo by camilla klemets/copyright2010/caisaK.
-
...fångat under morgonpromenaden.
-
-barmark.
vattenporl.
fågelkvitter.
-
våren är på väg.

visst är det härligt.

-
glad påsk till alla läsare!