Top Social

- SIMPELT LEVERNE, KREATIVITET, HUNDAR, UNGAR OCH HEMBRYGGT KAFFE -

Image Slider

ANNONS

ANNONS

stenar

fredag, juli 31, 2009

photo by: camilla klemets - 2009 - caisa K.
-
Stenar i fokus under kvällens fisketur. Stendöda - men ack så vackra! Minner mig mycket om betongen - vilket är ett av mina absoluta favoritmaterial.
-
På vår tur fick vi oxå med oss en stor famn rabarber.Var speciellt ute efter rabarberbladen och laddar nu inför en spännande gjutardag. Ser framemot att förverkliga några av mina betongidee´r och hoppas att det blir lyckat. Mer en annan dag...

linnehanddukar


Nystädat hus, och jag har plockat in nytvättade grova linnehanddukar i köket. Hittade handdukarna hos Lundagård för en tid sen. Ljuvliga linne... tycker så mycket om detta grova naturmaterial! Nu väntar slapparkväll... fredag, sköna fredag! Trevlig helg!

nattsvart

onsdag, juli 29, 2009


photo by: camilla klemets - © 2009 - caisa K.
-Höstkänslorna kommer smygande... märker iaf att de alltmer börjar tränga sig på i mitt inredningshjärta. För nu, liksom varje höst plockar jag in fler och fler svarta detaljer i vårt hem. Ja det är märkligt, men varje höst blir jag ´svartsjuk´ och kan bara inte låta bli att svärta ner ;) I år har jag målat lastpallarna/sängaveln och kabelsnurran/sängbordet nattsvarta, och samtidigt plockat in lite svarta textiler. Lite färg förändrar förvånansvärt - Aj lajk!
-
1. Boskstavsörngott från HM home, de rutiga påslakanen kommer från Ikea.
2. Vårt sovrum, som badar i ljus...
3. Fönstergluggarna ovanför vår säng, kom till främst för att piffa upp gavelfasaden, men i efterhand är jag så glad i dom. Fönstren gör rummet mycket ljusare samtidigt som dom nästan är som små tavlor som ändrar motiv efter årstid. Var-dags-glädje!
4. Ett måttglas som jag hittade på min senaste loppisrunda. Funkar fint som vattenkaraff eller som blomvas.
-
Önskar alla läsare en riktigt skön fortsättning på veckan. Jag är nu mitt inne i semester-lullet, och det känns heelt fantastiskt sköönt. Det gäller att njuta så länge det varar, och jag är så glad att jag faktiskt tagit mig tid att bara slöa och ta det lugnt. Ta vara på stunden!

sommargodis

fredag, juli 03, 2009
-
Ett par rediga veckor efter att vi petat ner fröna i marken kan vi nu skörda våra första redisor. Känns fint att kunna ta och knycka upp lite egenodlat sommargodis samtidigt som man hämtar morgontidningen. Ja, såhärårs njuter jag till max av livet på landet!

betongmur

torsdag, juli 02, 2009

Fjolårets trädgårdsprojekt var betongmuren. Muren skiljer gräsmatta från grus, och skapar lite nivåskillnad på vår platta tomt. Det var ett rätt arbetsdrygt projekt att först gräva ut för att sen forma och gjuta - men känns bra nu när det väl är fixat.
I år har jag tagit mig an gången upp till huset, där jag oxå har tänkt använda mig av favoritmaterialet betong - dock i betydligt mindre skala än i vårt murprojekt. Lovar visa sen när jag har kladdat klart... Solsken till dig!